Integritet

Tittade på ”Snowden” idag. Filmen om Edward Snowden där man får se vad som hände när hela historien om att NSA och CIA bevakar alla… skrämmande och omskakande säger jag. Det är nästan så man vill försvinna från alla digitala plattformar. Följare behöver dock inte vara oroliga, jag försvinner inte.

Detta får en dock att tänka efter med vissa saker och även om jag är extremt personlig här på bloggen finns det vissa saker som jag inte vill/ kan dela med mig av med er läsare. Därför är det viktigt för mig att få höra vad ni gillar och inte med bloggen.

Kommentera gärna och ge feedback.

Tills nästa inlägg

Alla kärlek 💙💚❤

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>