Att plugga igen och tentavecka

Hej fina läsare.

Jag har varit igång och pluggat sedan den 21:e Januari och det känns jättebra måste jag säga.

Igår hade jag första tentan sedan jag började plugga igen och först var jag nervös och trodde inte att jag skulle klara den. Men nu när jag gjorde tentan igår så kändes det faktiskt riktigt bra och jag är riktigt nöjd med vad jag kunde och vad jag skrev, så jag hoppas verkligen att det gått bra också.

Samtidigt så jobbar jag ju förstås så det är klart att det ibland blir stressigt och visst kan jag känna att det blir mycket ibland. Men allt som allt är jag riktigt glad och nöjd med mig själv idag.

Hoppas verkligen att ni också känner så och att ni får en riktigt härlig helg. Ta hand om er.

Kramar från mig / Cissi

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>